Over Första

Första is exclusief vertegenwoordiger van een breed scala merken rond koken, tafelen en huishoud. Ons pakket strekt van A-merken als Peugeot, OXO Good Grips, Ooni en Nachtmann tot praktische basisartikelen van o.a. Orthex en DaloLinden. Onze klanten zijn o.m. grootwinkelbedrijven, horecagroothandel, speciaalzaken en professionele webshops in Nederland en België. Första, een tweede generatie familiebedrijf, is gestart in 1991 met hulp van 2 bevriende Zweedse bedrijven. Vandaar onze naam 'Första' dat in het Zweeds 'de eerste' betekent!

Bij Första staat alles in het teken van jouw business. Want wil jij het verschil kunnen maken naar jouw klanten dan moet je kunnen rekenen op een betrouwbare en solide partner. Zeker in een competitieve en snel veranderende markt.

  • Enorm assortiment - Ons enorme assortiment kook-, keuken– & huishoudelijke artikelen maakt dat je efficiënt zaken kunt doen met een beperkt aantal leveranciers. Naast mooie kwaliteitsmerken als OXO, Peugeot, Ooni, Graef, Nachtmann en meer bieden wij een breed en diep assortiment ‘kitchen basics’ – basis artikelen voor in en rond de keuken.

  • Snel en uit voorraad - Wij leveren alle artikelen in ons assortiment direct uit voorraad vanuit ons magazijn in Tiel. Snel, betrouwbaar en desgewenst in kleine aantallen. Voor onze vaste klanten behoren ook dropshipment, waarbij wij jouw (webshop-)bestellingen namens jou verzenden, tot onze mogelijkheden. Dit maakt dat je voorraden en risico’s kunt beperken, en je omloopsnelheid kunt verhogen.

 

 

  • Alles wat je wilt weten - Alle informatie over artikelen, leveringen, prijzen en voorraden hebben wij snel beschikbaar. Actueel en compleet. Volledig geautomatiseerd en desgewenst geïntegreerd met jouw bedrijfssysteem. Perfect voor het efficiënt managen van je administratie en logistieke processen; het vullen van je kassasysteem of het beheren van je webshop.

  • Uitgebreide ondersteuning - Om je verkoop te maximaliseren, ondersteunen wij je graag in je verkoop en marketing. Met assortimentsadvies, schappenplannen, point-of-sale materialen, verkooptrainingen, instore demonstratie’s en meer.

  • Fijn zakendoen - Wij staan voor persoonlijk en prettig zakendoen, liefst op een informele manier. En bestellen doe je eenvoudig, hoe en wanneer je wilt: via onze webshop, EDI, onze catalogus, telefonisch of in een persoonlijk gesprek in onze showroom op de Trade Mart in Utrecht.

Meer weten? Bel of mail ons voor een afspraak of kom naar de Trade Mart in Utrecht. Welkom!

ADE
Aerolatte
Brix
Butler
Dr. Oetker
Drosselmeyer
GastroMax
Fritel
Graef
Ibili
Inno Cuisinno
Kitchen Basics
Nachtmann
Ooni
OXO Good Grips
PavonIdea
Peugeot
Römertopf
Ronneby Bruk
Spiegelau
Westmark
Zenker

Trade Mart Utrecht

 

Wij nodigen je van harte uit om onze showroom te bezoeken op de 3e etage 'Kitchen & Dining' van Trade Mart Utrecht, het handelscentrum voor non-food detailhandel. Hier presenteren wij alle merken in onze collectie! De Trade Mart is gevestigd in het Beatrixgebouw, Jaarbeursplein 6 in Utrecht. De Första showroom vind je op de 3e etage 'Kitchen & Dining', stand F-616. De komende beursdagen zijn:

  • Zondag 4, maandag 5 en dinsdag 6 september 2022 | Retailbeurs Najaar

  • Maandag 3 oktober 2022| Inkoopdag

  • Maandag 7 november 2022| Inkoopdag

Buiten deze collectieve beursdagen is het altijd mogelijk om een afspraak in te plannen in onze showroom.

TMU Forsta Stand