OXO: Trots lid ‘1% for the Planet’

OXO is trots lid van de organisatie ‘1% for the Planet’. Hierbij zet OXO 1% van haar jaarlijkse omzet in om non-profitorganisaties op het gebied van milieu te ondersteunen.

 

 

Onze planeet is het huis dat we allemaal delen. We hebben alle redenen om het beter te willen.

 

OXO is er trots op lid te zijn van de organisatie ‘1% for the Planet’. Door 1% van haar jaaromzet te doneren, stelt OXO non-profitorganisaties in staat om milieuproblemen aan te pakken die ons allemaal aangaan. Al 30 jaar ontwerpt OXO producten die het dagelijks leven van iedereen verbeteren. Vandaag zet zij zich in om elke dag beter te maken voor de planeet.

 

Over ‘1% for the Planet’

De organisatie ‘1% for the Planet’ is een wereldwijde gemeenschap van merken en individuen die milieuorganisaties zonder winstoogmerk steunen. Tot op heden hebben de leden meer dan 265 miljoen dollar gedoneerd aan organisaties die een positieve impact hebben op de aarde.

 

Waarom nu?

Nu is het tijd om te handelen. Door zich aan te sluiten bij ‘1% for the Planet’, zet OXO een beslissende stap naar een grotere verantwoordelijkheid voor het milieu. Na jaren van inspanningen om het dagelijks leven van iedereen te verbeteren, is OXO van mening dat zij als wereldwijd merk haar dankbaarheid moet tonen aan de planeet die ons gemeenschappelijk huis is.

 

De bijdrage

OXO doneert tijd, geld en middelen aan non-profitorganisaties die in de frontlinie van milieuacties staan. Uiteindelijk zal haar bijdrage impact hebben op drie vitale gebieden:
1. duurzamere voedselsystemen
2. schonere lucht, land en water
3. milieueducatie

 

En dan?

OXO is toegewijd om haar deel te doen en alle aspecten van haar bedrijf te onderzoeken om milieuvriendelijke oplossingen te creëren. Samen kunnen we het verschil maken.

Meer weten? Lees meer.