Specificaties & informatie

Snijmachine Sliced Kitchen SKS700, vrijdragend

Artikelnummer:
472016

Omschrijving

Deze snijmachine 'Sliced Kitchen SKS700' behoort tot de topmodellen van Graef voor wie thuis wil koken als een topkok. Deze universele machine snijdt niet alleen eenvoudig verse vleeswaren, kaas, groenten, fruit en brood. Ook flinterdunne carpaccio of rosbief is geen probleem, dankzij het speciale hol geslepen mes. Dit speciale mes geleidt het gesnedene weg van het mes zodat het niet aan het mes plakt of kapot draait. Bovendien voorkomt de roestvrij stalen mesafdekplaat wrijving tussen het snijwaar en het draaiende mes.

Verlichting voor goed zicht

Uniek is dat zowel de instelknop als het snijgebied verlicht zijn, waardoor je goed zicht hebt op het te snijden product en de snijdikte. Bovendien verandert de verlichting na een minuut naar rood als het mes open staat, voor extra veiligheid. Dit blijft branden totdat het mes is gesloten.  Een knipperend lampje signaleert de stand-by modus na 5 minuten. De snijdikte is naar wens instelbaar van 0 tot 20 mm door de grote draaiknop te verdraaien, tussen 0 en 2 mm is de dikte extra fijn instelbaar voor de fijnste snijresultaten en nog meer smaak. Het bijgesloten combinatie-opzetstuk restenhouder en mini-slice beschermt je vingers tijdens het snijden, en de machine is voorzien van een kinderbeveiliging. Het snijden gaat comfortabel dankzij de krachtige geruisloze motor en de moment- en duurschakelaar. Deze is geïntegreerd in de slede en te gebruiken voor kort of langdurig snijden. Deze snijmachine is volledig gemaakt uit metaal en voorzien van een royale glazen bodemplaat. Dankzij de vrijdragende constructie, de afneembare slede en de afneembare mesafdekplaat maak je de machine na gebruik eenvoudig en veilig  schoon. De machine wordt compleet geleverd met een rvs opvangschaal, combinatie-opzetstuk restenhouder en mini-slice en messenslijper. Deze snijmachine heeft een glad massief stalen mes.

Belangrijkste kenmerken:

  • Voor het snijden van verse vleeswaren, kaas, groenten, fruit en brood
  • Ook perfect voor fijne dun te snijden vleeswaren dankzij het hol geslepen mes
  • Snijdikte eenvoudig instelbaar van 0 tot 20 mm, extra fijn instelbaar tussen 0-2 mm
  • Met extra hol geslepen glad massief stalen mes (Ø17cm) dat je zelf kan slijpen met de bijgeleverde messenslijper
  • Uniek verlichtingsconcept: instelknop en snijgebied zijn verlicht; en indicator toont of het mes open of dicht staat
  • Een knipperend lampje signaleert de stand-by modus na 5 minuten
  • Voorzien van kinderbeveiliging
  • Comfortabel snijden dankzij de moment- en duurschakelaar, deze is geïntegreerd in de slede en te gebruiken voor snelle actie of continue werking
  • Makkelijk schoonmaken dankzij afneembare slede, uitneembare rvs mesafdekplaat en vrijdragende constructie
  • Krachtige, geruisloze condensatormotor 170 watt met lange levensduur
  • Inclusief rvs opvangschaal, combinatie-opzetstuk restenhouder en mini-slice en messenslijper
  • Gemaakt uit metaal, met royale glazen bodemplaat