Sfeerfoto forsta

Plate Spacers

Een gepatenteerde innovatie in de keuken

 

Met  Plate Spacers stapel je eenvoudig borden en schalen op elkaar. Handig voor een feestelijke presentatie tijdens een buffet, high-tea of barbecue; om ruimte te winnen in de keuken tijdens voorbereidingen; of voor het gelijktijdig verwarmen of juist koelen van meerdere borden in de magnetron resp. koelkast.

Plate Spacers zijn kunststof blokjes die op drie plaatsen aan de rand van een bord worden geplaatst. Deze drie blokjes bieden ruimte voor de gerechten en steun voor het volgende bord. Elk blokje heeft een goede grip op het bord dankzij een rubber laagje aan boven- en onderzijde.

Probleemloos opwarmen en koelen

Voorgerechten, salades, sushi, carpaccio, soepen, hoofdgerechten of desserts zet je eenvoudig weg tot het moment van serveren. Opwarmen of koelen is ook geen probleem. De gestapelde gerechten kunnen namelijk zo in de magnetron, oven (tot max. 120 °C), koelkast of diepvriezer. Op deze manier besparen Plate Spacers zeeën van ruimte en tijd. De blokjes kunnen in iedere gewenste kleur worden gemaakt en bedrukt met een eigen tekst of bedrijfslogo. Dat maakt Plate Spacers tot een ideaal relatiegeschenk

Första is de exclusieve distributeur van Plate Spacers voor Nederland.

Ga naar artikelen van Plate Spacers