Nieuw: Ooni pizzaovens!

Nieuw: Ooni pizzaovens!

Begin 2021 introduceren wij een heel mooi nieuw merk in onze collectie: de Ooni pizza-ovens. Ooni staat voor de beste, betaalbare en lichtgewicht outdoor pizza-ovens voor thuis!

De Ooni pizza-ovens warmen in zo’n 15 minuten op tot meer dan 500°C, nodig voor een perfecte pizza die klaar is in slechts 60 seconden. En of je nu een hout-gestookte pizzasmaak wenst of juist het ultieme gemak van gasgestookt zoekt, de Ooni collectie biedt de keuze. Omdat de ovens prima draagbaar zijn, geniet je niet alleen in je tuin maar ook op camping, park of strand. De Ooni-collectie biedt vijf verschillende pizza-ovens, met keuze in stookwijze en pizzagrootte, en diverse accessoires.

Meer weten? Bekijk de complete Ooni-collectie op onze website.

 

Bestel tijdig!

De Ooni-collectie is per begin maart 2021 uit voorraad leverbaar. Gebleken is dat de vraag enorm groot is, nu mensen meer tijd thuis doorbrengen en leuke manieren zoeken om zichzelf en hun gezin te vermaken. We adviseren je daarom tijdig je vooruitbestelling te plaatsen! Dat kan via onze webshop of via het speciale Ooni-bestelformulier dat we je op verzoek graag mailen.