Sfeerfoto forsta

Butler

Robuust en natuurlijk

 

De natuurlijke en robuuste uitstraling van hout past perfect in zowel de moderne als klassieke keuken. Het merk Butler biedt een complete collectie snijplanken en keukentrolleys – alles uit robuust hout.

De snijplanken en hakblokken van Butler zijn perfect voor het dagelijkse snijwerk in de keuken en het stijlvol presenteren van hapjes, stokbrood en meer. Alle planken hebben Butler’s kenmerkende natuurlijke, robuuste uitstraling en de collectie biedt ruime keuze in afmetingen en afwerking. De Butler snijplanken zijn er in verschillende houtsoorten - bamboe, beuken en walnoot – met ieder zijn eigen karakteristieke uitstraling en kenmerken. Alle snijplanken zijn voorzien van een meertalig label met duidelijke instructies voor gebruik en onderhoud.

Keukentrolleys

Naast de snijplanken biedt Butler een ruime collectie keukentrolleys in verschillende breedtes en uitvoeringen. Keukentrolleys zijn handig als extra werkblad, extra opbergruimte, bij het uitserveren van maaltijden en meer. De Butler trolleys, door vakmensen gemaakt uit eerste klas duurzaam gestoomd beukenhout, staan garant voor jarenlang gebruiksgemak.

Butler is het eigen merk van Första.

Ga naar artikelen van Butler